OFERTA EDUCATIONALA

Situata intr-o oaza de verdeata, la noi veti gasi aerul de care aveti nevoie, linistea pe care ti-o ofera spatiul verde, sprijinul pe care ti-l poate oferi Omul si in primul rand bucuria de a vedea copiii fericiti. Si cum “un copil fericit este un copil sanatos”, sanatatea copiilor nostri este supravegheata permanent de cadre medicale bine pregatite ce isi desfasoara activitatea in cabinetul medical al Gradinitei.

Gradinita noastra este un loc unde realitatea si fictiunea se intrepatrund oferind copiilor un univers mirific, de basm,  paradoxal,  in care cunoasterea si jocul, traditia si inovatia sunt coordonatele unei educatii formale si informale.

Dand dovada de multa daruire, cadrele didactice desfasoara un program instructiv-educativ adaptat celor mai moderne metode si strategii didactice.

Programa gradinitei (aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii) este imbogatita cu activitati optionale la alegerea parintilor.

Pe langa activitatile obligatorii desfasurate in gradinita, oferim posibilitatea copiilor si parintilor de a participa la desfasurarea unor activitati extracurriculare precum: excursii la munte, teatru, circ, serbari, activitati demonstrative, etc.

Primaria Sectorului 3 s-a implicat in proiectarea, reamenajarea si dotarea curtii gradinitei cu plante si arbusti, locuri de joaca moderne pentru copii ( iluminate pe  timp de noapte) , alei, oferind astfel copiilor un climat propice de joaca si distractie.

Aceasta este gradinita noastra, fabrica noastra de vise, in care va asteptam cu drag!